Dodano: 2008-02-08 11:52
| Selene69 napisał(a): |
| Moin
Mam szczera chec pierdolnac wszystko i wyjechac na jakies zadupie na koncu swiata, gdzie nie ma techniki, mozna kupic mocny tyton[...] |
Ten tekst przypomniał mi filmy Jima Jarmuscha...zwłaszcza ostatnio obejrzany "Dead Man" z Depp'em, w którym widocznie obecnym motywem jest tytoń - co jakieś 15 minut w fabule przewija się pytanie kierowane przez i do różnych bohaterów "Masz może tytoń?". Pytany często o to główny bohater odpowiada, że nie pali, co jednak nie zniechęca jego kompana i przewodnika by powtarzać do upadłego to samo pytanie.
Ot tak mi się skojarzyło...
Generalnie witam szanownych Państwa w piątkowy poranek...dochodzące południe.
:arrow: Dottore widzę miła perspektywa odchamienia się rysuje Ci się na horyzoncie wieczornym...nice.
Hmmm...ja już nawet nie pamiętam kiedy byłam na dobrym spektaklu :roll: Niestety, choć u nas w "mieście" jest "teatr", to rzadko jest wystawiane coś godnego uwagi...:roll: Oh well...
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-02-08 13:02
Witaj Dzej
| nomay napisał(a): |
|
Ten tekst przypomniał mi filmy Jima Jarmuscha...zwłaszcza ostatnio obejrzany "Dead Man" z Depp'em, |
Hmm, no a ja sie zabieram za ten film juz od ponad poltora roku. Zalega mi na dysku i jakos ciagle brak mi motywacji, zeby go obejrzec. Ale ten tyton brzmi kuszaco, skoro inaczej nie przyjmuje juz to choc tak moze :lol: Jak tak sobie mysle, jak mi sie czasami chce, to normalnie bym paczke papierosow doslownie zjadl z usmiechnietym ryjkiem :lol:
| nomay napisał(a): |
|
:arrow: Dottore widzę miła perspektywa odchamienia się rysuje Ci się na horyzoncie wieczornym...nice. |
Chyba jeszcze tak sie nie schamilem chyba :wink: zebym musial sie odchamiac chyba, :wink: ze czegos nie zauwazam :wink: chyba. A tak na powaznie chyba - faktycznie, trzeba sie ukulturalnic, chyba czasami...Jedyne co mnie martwi, chyba, ze moj Absynth jest w tak niebezpiecznej odleglosci od teatru, chyba powiem wiecej jest pod teatrem :twisted: Panie spraw, zeby mnie tylko po przedstawieniu nie zanioslo na impreze poteatralną :roll: I daj mi duzo silnej-slabej wo.., kheem, tzn zeby mi sie spac zachcialo i zebym szybko chcial wracac do domu :wink:
Dodano: 2008-02-08 13:14
:arrow: Dr.
Weź się za robotę, a nie pitol po forach :lol: :lol: Jak się dojebiesz porządnie (sorki za kolokwializm) w pracy, to po pracy Ci się na pewno zachce spać. Wiem to z autopsji dni ostatnich haha :twisted:
:arrow: Nomay :**
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-02-08 13:42
| Semjan napisał(a): |
| :arrow: Dr.
Weź się za robotę, a nie pitol po forach :lol: :lol: Jak się dojebiesz porządnie (sorki za kolokwializm) w pracy, to po pracy Ci się na pewno zachce spać. Wiem to z autopsji dni ostatnich haha :twisted: |
:lol: :lol: :lol: Pracuj tam pracuj - jestem na treningu to mi wolno :twisted: z reszta w sumie moze juz nie bede pitolic, bo wlasnie weekend mi sie zaczyna i ide sobie - trzymajcie sie moi drodzy.
P.S. Grzesiu, kurcze ciezko mi na treningu skupic sie, bo zatrudnilismy nowa dziewczyne :wink: i strasznie mnie ona rozprasza, ale jak ona to robi..eeh :wink: Ciekawe, czy ona tak nieswiadomie, czy sie pastwi nade mna :wink:
Dodano: 2008-02-08 17:16
| dr_Faustus napisał(a): |
|
P.S. Grzesiu, kurcze ciezko mi na treningu skupic sie, bo zatrudnilismy nowa dziewczyne :wink: i strasznie mnie ona rozprasza, ale jak ona to robi..eeh :wink: Ciekawe, czy ona tak nieswiadomie, czy sie pastwi nade mna :wink: |
Maciuś, daj jej mój numer telefonu i przeslij moje foto to się przestanie nad Tobą znęcać
Aaa
tak poważnie to...zrób jej foto i mi prześlij. Podziel się chociaż widokiem. :wink: Siedzę sobie...i przymierzam się do winka. Zajebiście cieszę sie z tych 2-óch dni weendu. :wink:
Dodano: 2008-02-09 07:15
| Panie spraw, zeby mnie tylko po przedstawieniu nie zanioslo na impreze poteatralną :roll: I daj mi duzo silnej-slabej wo.., kheem, tzn zeby mi sie spac zachcialo i zebym szybko chcial wracac do domu :wink: |
No i jak na zlosc musialem cierpiec na bezsennosc, pijakowi zawsze "wiater" w oczy... :wink:
:arrow: Grzes - wszystko jest do dogadania :wink: pod warunkiem, ze mnie wyzwolisz z kajdan Jej spojrzen...W koncu Ty wiesz Przyjacielu, czego potrzebuje ktos taki jak ja w tym momencie
Pozdrawiam Was moi mili
EDIT: Pewnie juz spisz Braciszku, ale pozwole sobie przylaczyc sie do tego wina...Suma sumarum - Twoje zdrowie
P.S. Na FOTN prawdopodobnie swego brata zabiore, dzis jak uslyszal, ze McCoy bedzie w Polsce, malo z radosci sie nie zes....Co najwazniejsze - jest mlodszy od nas, ale wie co dobre... MOJA KREW :lol:
Dodano: 2008-02-09 11:48
Wyspałem się jupi!
Witam Was kochani.
:arrow: Dr.
Jeden Dr i jeden Dr-opodobny? Masakra :lol: Miło będzie poznać jeszcze jednego dekadenta
Wnioskuję, ze brygada na FOTN będzie niezła
:arrow: Chineczka Droga :*
Dziękuje za nalot na mnie
Miła przyjemność dla brz... ups oka :)
Ok, pitu pitu, a kawka sie nie zrobi sama. Wstawiam wodę i zapraszam do stoliczka :]
Dodano: 2008-02-10 00:28
| Wyspałem się jupi! |
Ja też się właśnie wyspałam ... dziwne uczucie obudzić się wieczorem z nosem w podręczniku 8O 8O 8O
Witajcie mili Dekadenci.
Mój nastrój jest coraz bardziej dekadencki - ba! nawet wiem, kiedy dokładnie nastąpi u mnie punkt kulminacyjny tego dekadentyzmu : we wtorek wieczorem!
| Wnioskuję, ze brygada na FOTN będzie niezła |
| Chineczka Droga :*
Dziękuje za nalot na mnie Miła przyjemność dla brz... ups oka |
Stwierdzam, że takie latanie po galeriach, to miła rzecz, wobec czego też powrzucałam dużo nowych fotek. Również takich, które miałam od Ciebie, bo wyszły kapitalnie.
Na jednym z Dżej wyglądamy świetnie razem, a panowie co stoją za nami jeeeeszcze lepiej
:D
OK - życzę Wam dobrej nocki tym razem.
... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...
Dodano: 2008-02-10 12:03
| Little_China_Girl napisał(a): |
|
Stwierdzam, że takie latanie po galeriach, to miła rzecz, wobec czego też powrzucałam dużo nowych fotek. Również takich, które miałam od Ciebie, bo wyszły kapitalnie. Na jednym z Dżej wyglądamy świetnie razem, a panowie co stoją za nami jeeeeszcze lepiej :D
|
Pozwól, że wpadnę na Cie...ups do Ciebie i ocenię czy też oblukam galeryję
Tak wogóle to WITAM niedzielnie Dekadentów z DC :D
Edit:
zostawiłem sobie komentarz tu...komentarz tam :D
Dodano: 2008-02-10 13:17
I znow nasza trojka :)
ZATEM DR.PINK WITA BRATA I SIOSTRE :lol:
:arrow: Semek - to nie jest pink tylko "burak biskupi" - bardzo rzadki okaz :wink: Powinien byc pod ochrona, bo to gad-unek wymierajacy :wink:
:arrow: Siostra ja Cie normalnie udusze, Ty chyba wiesz za co :wink: - ja jestem świadomy wszystkiego, tylko mi witki opadaja juz na Was :wink:
W koncu odespalem swoja bezsennosc, spektakl piatkowy przedluzyl mi sie do sobotniego poranka...
Jak dobrze, ze lodowka z zimnym Pilsnerkiem jest tak blisko :lol:
Dodano: 2008-02-10 13:32
Rany, jaką ja mam dziś ładną pogodę w tym ponurym mieście. Aż chce się żyć!
:arrow: Mr Cool, Fresh & Minty - opis fotki został już zmieniony zgodnie z Twoim życzeniem - coby nie było, że Twoje życzenia są pobożne - hmmm, taaa: Ty i pobożność :lol: Ale na szczęście nie są pobożne, toteż się spełniają!
Chciałam jeszcze tam dopisać, że "sympatyczni (bez wyjątku)" ale mi się nie zmieściło
:arrow: Dr Pinky: Don't make a panic. Nikt się nie skapnie, a nie mam zamiaru się Ciebie wyrzekać
Jaki ja mam dziś kapitalny humor!
Dodano: 2008-02-10 13:44
| Droga Chineczka napisał(a): |
| coby nie było, że Twoje życzenia są pobożne - hmmm, taaa: Ty i pobożność :lol: Ale na szczęście nie są pobożne, toteż się spełniają! |
Mogą się spełnić?, spełniają?..Więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko...
Ściskam Was Kochani na zmianę z kubkiem kawowym :D
Dodano: 2008-02-10 13:56
:arrow: Semek - ja mam nadzieję, że się spełniają i spełnią.
Aha - na wizytę jesteś już zapisany z prawem pierwszeństwa - na żółto i na niebiesko
A gdzie moja kawa?
Ooo, tutaj - we filiżance od drogiej Dżej:

Dodano: 2008-02-10 14:07
| Siostra napisał(a): |
|
:arrow: Dr Pinky: Don't make a panic. Nikt się nie skapnie, a nie mam zamiaru się Ciebie wyrzekać
|
Eeeh Siostra, Siostra... Z racji, ze mam przeogromna slabosc do Ciebie, to chyba bede musial Ci ustapić...Niech Ci bedzie... :wink:
To jesli juz o kolorach mowa - to ja poprosze na BURAK BISKUPI :lol: :wink:
Ciesze sie, ze humory dopisuja wszyskim, ja dzis rowniez jakos naladowany jestem pozytywna energia...a to dosyc dziwne zjawisko :wink:
Jaki ten Pilsnerek pyszny, chyba trzeba otworzyc drugiego :lol: KOMU POLAC?
Dodano: 2008-02-10 14:21
Doktorze - z tą słabością to vice versa.
I na pewno wiesz, że miałam jak najbardziej pozytywne intencje.
A po prostu Brata się swego wyrzekać nie będę. Tako rzekłam :)
Mrrr - jaka piękna kolejka!
Zostaw mi może troszkę tego Pilsnerka na wieczór. Jeszcze przez kilka godzin muszę zachować trzeźwy umysł do nauki.
Potem niech się dzieje, co chce :)
Moi mili Dekandenci. Komu w drogę, temu wrotki.
Zatem pozdrawiam Was serdecznie i utrzymajcie ten dobry nastrój.
Dodano: 2008-02-10 19:11
Polej Doktorze. Dużo. I jeszcze więcej. Nie jest dobrze. Wręcz nawet bardzo źle. Piwa, nie kawy. Piwa. Albo nawet chlusnij absyntu. D - U - Ż - O.
Dodano: 2008-02-10 20:07
| Narea napisał(a): |
| Polej Doktorze. Dużo. I jeszcze więcej. Nie jest dobrze. Wręcz nawet bardzo źle. Piwa, nie kawy. Piwa. Albo nawet chlusnij absyntu. D - U - Ż - O. |
Alez z przyjemnoscia Nareo, tylko szepnij co sie dzieje? Czemu jest tak niedobrze? Moze jakos jestesmy w stanie temu zaradzic? Specjalnie dla Ciebie na utopienie smutków...
JUZ SIE ROBI :!::!: KOMUS JESZCZE :?::?:
Dodano: 2008-02-10 23:03
| JUZ SIE ROBI :!::!: KOMUS JESZCZE :?::?: |
Tak Doktorze, jeśli łaska :wink: najlepiej od razu nalej dla mnie dwa...
Dodano: 2008-02-11 07:37
Saluten
Witaj Selenko :*
| Selene69 napisał(a): |
| Tak Doktorze, jeśli łaska :wink: najlepiej od razu nalej dla mnie dwa... |
Dla Ciebie Ptysiu moge odrazu cala flaszke podstawic, zamiast bawic sie w detale :wink:
Melduje sie na posterunku, jak na poniedzialek jestem wybitnie wyspany i nawet mi sie marudzic nie chce :wink:
Pozdrawiam znad kubka kawci
Dodano: 2008-02-11 08:11
Dziś już lepiej... Dziękuję Doktorku za smaczny poczęstunek... Ty wiesz, jak poprawić humor kobiałce... A teraz dodatkowo nie moge mówić (hm... w sumie czy to coś złego? ludzie chyba się cieszą
)z powodu ósemki. Napuchłam jak bańka... :? Więc sądzę, iż trzeba zdezynfekować...
Dodano: 2008-02-11 09:19
ciśnienie :155 / 85...i wszystko na temat :/
Poizdrawiam.
Dodano: 2008-02-11 09:57
| ciśnienie :155 / 85...i wszystko na temat :/
|
To zle nowiny Przyjacielu. Co sie stalo, ze tak cisnienie Ci podskoczylo?
Zakresl odpowiednia odpowiedz :wink:
Pogoda/glupota wspolpracownikow/trudno powiedziec
Pozdrawiam znad trzeciego juz kubeczka kawci
Trzymaj sie zdrowo Bracie
Dodano: 2008-02-11 10:13
| To zle nowiny Przyjacielu. Co sie stalo, ze tak cisnienie Ci podskoczylo?
Zakresl odpowiednia odpowiedz :wink: Pogoda/glupota wspolpracownikow/trudno powiedziec Pozdrawiam znad trzeciego juz kubeczka kawci Trzymaj sie zdrowo Bracie |
Ja tak mam chyba co dzień :) niestety mierzę sporadycznie ciśnienie w pracy. Natomiast w domu mam "idealne" 130/75
może ten mój domowy mnie oszukuje?? Wko knows?
Z powyższego stawiam na: Pogoda/glupota wspolpracownikow
Pozdrawiam serdecznie
Dodano: 2008-02-11 10:32
Witajcie Dekadenci.
Dziś idzie jak po grudzie - kawę właśnie sobie przesłodziłam! Aaarrgghr!
Z tego stresu musiałam sobie obejrzeć galeryjkę Mr'a Fresh Cool & Minty, coby negatywne emocje ze mnie zeszły.
I poskutkowało :D:D:D
Dodano: 2008-02-11 10:42
Witam,
dzisiaj raczę się dużą ilością herbaty, bo mi zimno! Jeszcze siedzę nad pełnomocnictwami, które muszę zweryfikować, ale nie bardzo wiem w jakiej formie "góra" sobie tego życzy i mimo moich prób dowiedzieć się nie mogę.
Brrr, dobrze chociaż, że nie chcą tego na zaraz.
I prefer to remain silent